PEUGEOT TRANSPORTBILAR

FRÅN PROFFS TILL PROFFS - UPPTÄCK VÅRA
TRANSPORTBILAR PARTNER, EXPERT OCH BOXERUPPTÄCK VÅRT SORTIMENT AV TRANSPORTBILAR

Peugeots transportbilar är speciellt framtagna med rymlighet, flexibilitet och funktionalitet i åtanke, för att tillgodose alla dina krav. Upptäck flera olika modeller som kombinerar modern design, praktiska funktioner och anpassningsbar interiör. Peugeots transportbilar är utrustade med den senaste tekniken för att underlätta din vardag, oavsett sträcka. Njut av moderna uppkopplings- och laddningsmöjligheter, bekväma säten, luftkonditionering och flera avancerade körhjälpsystem. Välj mellan förbränningsmotorer eller med 100 % elektrisk drivkraft.

PEUGEOTS SORTIMENT AV TRANSPORTBILAR

PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner utsågs till Årets transportbil 2019 och har stor lastvolym, från 3,3 m3 till 3,9 m3 och en lastkapacitet mellan 475 kg och 820 kg beroende på version. Denna transportbil finns också med 100 % elektrisk motor: Peugeot e-Partner.

PEUGEOT EXPERT

Peugeot Expert utsågs till Årets transportbil 2021 och är en kompakt och effektiv transportbil som gör arbetet och transporter enklare. Lastkapacitet på upp till 1 200 kg och upp till 6,1 m3 lastkapacitet för Expert i L3-versionen. Peugeot Expert finns också med 100 % elektrisk motor.

PEUGEOT BOXER

Stor lastvolym (från 8 till 17 m3) som underlättar alla transporter. Med Peugeot Boxer får du en robust, ekonomisk och anpassningsbar transportbil. Peugeot Boxer är designad och utrustad för att uppfylla kraven hos yrkesförare.
Boxer finns också med 100 % elektrisk motor.

VÄLJ TRANSPORTBIL

Alla våra modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill ha din transportbil. Allt för att du ska kunna fokusera på det som du är bäst på i din profession. Läs mer om våra modeller Partner, Expert och Boxer.

KAMPANJER

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag. Läs mer om våra aktuella transportbilskampanjer här.

PEUGEOT 4X4

Tuff terräng, snö och is eller vägar med svår framkomlighet ska inte behöva stoppa dig från att göra ditt jobb. Därför har Peugeot tillsammans med Dangel tagit fram fyrhjulsdrift till Peugeots transportbilar.