PEUGEOT TRANSPORTBILAR

FRÅN PROFFS TILL PROFFS - PARTNER, EXPERT OCH BOXER

UPPTÄCK VÅRT SORTIMENT AV TRANSPORTBILAR

Peugeots transportbilar är speciellt framtagna med rymlighet, flexibilitet och funktionalitet i åtanke, för att tillgodose alla dina krav. Upptäck flera olika modeller som kombinerar modern design, praktiska funktioner och anpassningsbar interiör. Peugeots transportbilar är utrustade med den senaste tekniken för att underlätta din vardag, oavsett sträcka. Njut av moderna uppkopplings- och laddningsmöjligheter, bekväma säten, luftkonditionering och flera avancerade körhjälpsystem. Välj mellan förbränningsmotorer eller med 100 % elektrisk drivkraft.

PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner utsågs till Årets transportbil 2019 och har stor lastvolym, från 3,3 m3 till 3,9 m3 och en lastkapacitet mellan 475 kg och 820 kg beroende på version. Peugeot Partner finns också med 100 % eldrift, Peugeot e-Partner.

PEUGEOT EXPERT

Peugeot Expert utsågs till Årets transportbil 2021 och är en kompakt och effektiv transportbil som gör arbetet och transporter enklare. Lastkapacitet på upp till 1200 kg och 6,1 m3 i L3-versionen. Expert finns också med 100 % eldrift.

PEUGEOT BOXER

Stor lastvolym (från 8 till 17 m3) som underlättar alla transporter. Med Peugeot Boxer får du en robust, ekonomisk och anpassningsbar transportbil. Peugeot Boxer är designad för yrkesförare och finns även med 100% eldrift.

VÄLJ TRANSPORTBIL

Alla våra modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill ha din transportbil. Allt för att du ska kunna fokusera på det som du är bäst på.

KAMPANJER

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

BUSINESS LEASE

Upptäck Peugeots Business Lease, en helhetslösning för företag där allt från garanterat restvärde till service ingår.