MITSUBISHI PERSONBILAR

Space Star

Exteriör

Mitsubishi Space Stars yttre signalerar fokus på lekfullhet, förfinad design och en aerodynamisk profil som inte bara skapar ett sportigt intryck utan även minskar bränsleförbrukningen.

Teknik

Mitsubishi Space Star är utrustad med smarta, tekniska lösningar som underlättar för dig och dina passagerare. Space Star finns med Smartphone Link, backkamera och USB-ingång.

Prestanda

Mitsubishi Space Star erbjuds med en effektiv MIVEC-bensinmotor, som är framtagen för lägre bränsleförbrukning och minskade CO2-utsläpp. Motorn, 3-cyl/1,2L, är bränsleeffektiv med 80 hk.

Nya ASX

Staden ligger för dina fötter

Nya Mitsubishi ASX är en dynamisk SUV, perfekt för alla stadsbor som söker äventyr. Den är ett nöje att köra, enkel att parkera och tillgänglig med flera drivlinor inklusive mildhybrid/plug-in hybrid.

Kraftfullt utseende

Signaturlooken hos vårt modellprogram är hjärtat i vår designstrategi. Nya generationen ASX är förkroppsligandet av detta. Grillen har en sportig och självsäker look.

Extraordinära designdetaljer

Höj ”wow-faktorn” med eleganta exteriördetaljer såsom svarta eller kromfärgade sidolister, svarta glidplåtar och svarta eller kromfärgade stötfångardetaljer.

Eclipse Cross PHEV

Exteriör

Eclipse Cross har en atletisk och sportig SUV-look med en elegant och slank siluett.  Fronten på Eclipse Cross PHEV har en distinkt look. Den vinklade motorhuven drar blicken ned mot LED-körljuset och ger ett karakteristiskt utseende.

Lithiumbatteri

En laddningsbar hybrid (PHEV) har både en förbränningsmotor och en eller flera elmotorer. Eclipse Cross har ett litiumjonbatteri med stor kapacitet. Det är enkelt att ladda via ett vanligt eluttag, en hemmaladdare eller laddstation.

Mitsubishi Remote Control

Vill du veta när din bil är fulladdad? Mitsubishi Remote Control meddelar dig*. Du kan även styra laddtider och programmera luftkonditioneringen, så att bilen har perfekt temperatur när du sätter dig i den. *Via Wi-Fi. Beroende på utrustningsnivå.

Mitsubishi Garantier

Nybilsgaranti 5 år/100 000 km, Vagnskadegaranti 3 år, Garanti mot genomrost 12 år, Batteri 8 år/160 000 km