MITSUBISHI PERSONBILAR

Nya Mitsubishi Space Star kombinerar en stor personlighet med kompakt format och massvis av körglädje. Lika smidig och bekväm på stadens gator som på de längre utflykterna. En kompakt storlek behöver aldrig kompromissa med komfort och körglädje – åtminstone inte när du väljer nya Mitsubishi Space Star.

Eclipse Cross Plug-In Hybrid med den avancerade drivlinan, känd från Outlander PHEV, har elmotorer på både fram- och bakaxlarna, och en kraftfull bränsleeffektiv bensinmotor. Motorerna samverkar för att optimera bilens prestanda. Banbrytande teknik gör Eclipse Cross PHEV snabbreagerande och tystgående.

Space Star

Exteriör

Nya Mitsubishi Space Stars yttre signalerar fokus på lekfullhet, förfinad design och en aerodynamisk profil som inte bara skapar ett sportigt intryck utan även minskar bränsleförbrukningen.

Teknik

Mitsubishi Space Star är utrustad med smarta, tekniska lösningar som underlättar för dig och dina passagerare. Bl.a. Smartphone Link, Backkamera och USB-ingång.

Prestanda

Nya Mitsubishi Space Star erbjuds med en effektiv MIVEC-bensinmotor, som är framtagen för lägre bränsleförbrukning och minskade CO2-utsläpp. Motorn, 3-cyl/1,2L, är bränsleeffektiv med 80 hk.

Eclipse Cross PHEV

Exteriör

Eclipse Cross har en atletisk och sportig SUV-look med en elegant och slank siluett.  Fronten på Eclipse Cross PHEV har en distinkt look. Den vinklade motorhuven drar blicken ned mot LED-körljuset, som ger bilen dess karakteristiska utseende.

Lithiumbatteri

En laddningsbar hybrid (PHEV) har både en förbränningsmotor och en eller flera elmotorer. Eclipse Cross har ett litiumjonbatteri med stor kapacitet. Det är enkelt att ladda via ett vanligt eluttag, en hemmaladdare eller en av de många publika och kommersiella laddstationerna.

Mitsubishi Remote Control

Vill du veta när din bil är fulladdad? Mitsubishi Remote Control meddelar dig*. Du kan även styra laddtider och programmera luftkonditioneringen, så att bilen har perfekt temperatur när du sätter dig i den. *Via Wi-Fi. Beroende på utrustningsnivå.