ORIGINALSERVICE

RÄTT SERVICE FÖR DIN PEUGEOT & MITSUBISHI

Peugeot Service 3+ från 2.998 KR

När nybilsgarantin på din bil är på väg att ta slut är det lätt att känna oro. Detta vill vi undvika, för din trygghet och komfort är av högsta prioritet för oss. Därför har vi underlättat för dig som lojal Peugeotkund när det är dags för service.

Service 3+ är en tjänst för din bil äldre än tre år som ger originalservice hos auktoriserade Peugeotverkstäder. Med tjänsten ingår 1 års Europatäckande vägassistans från det datum du utför din service. På så vis kan du luta dig tillbaka och känna trygghet när din bil är 3+ år.

Peugeot Service 5+ från 2.198 KR

Service 5+ är en service för din bil som är 5 år eller äldre. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov. Våra utbildade tekniker kontrollerar och går igenom din Peugeot och vi använder oss alltid av Peugeot originaldelar, Mopar, och du får alltid rätt stämpel i din servicebok. Gör en Service 5+ och underhåll din bil som om den vore ny. Detta ökar bilens andrahandsvärde och förebygger framtida reparationer.

* Gäller alla Peugeot personbilar som är 5 år eller äldre, oavsett modell. Garanterat maxpris.  

Peugeot 10+ från 1.498 KR

En trogen bil som nått en ålder på 10 år eller äldre förtjänar att bli underhållen och servad precis som om den vore ny. Inte bara ökar detta livslängden på din bil, det förebygger också framtida reparationsbehov. Därför erbjuder vi Peugeot 10+ där våra erfarna Peugeottekniker utför den viktiga oljeservicen och gör en grundlig genomgång av viktiga kontrollpunkter. Givetvis kan du lita på att vi enbart använder godkända högkvalitativa oljor och Peugeot originalreservdelar, Mopar, tillverkade och godkända för just din bil.

Mitsubishi Service 5+ från 2.995 kr

Mitsubishi Service 5+ är ett serviceprogram för alla Mitsubishis personbilar som är fem år eller äldre. Under servicen går en specialutbildad Mitsubishi-tekniker igenom din bil, byter och fyller på vätskor, och kontrollerar noggrant skick och funktion på ett flertal komponenter. Det kontrolleras också om din bil omfattas av någon ny säkerhets- eller uppdateringskampanj.

För att förebygga framtida reparationsbehov används endast högkvalitativa reservdelar och vätskor som är rekommenderade och framtagna av Mitsubishi Motors.

*Rek. cirkapris. Gäller ej Mitsubishi L200. Lokala avvikelser kan förekomma.