SERVICETJÄNSTER

Vi utför auktoriserad service av Peugeot person- och transportbilar. Vår personal är specialister på dessa bilar och utbildas kontinuerligt, detta borgar för hög kvalitét på arbetet vi utför.

Självklart servar och reparerar vi även de flesta andra bilmärken och modeller på marknaden, även husbilar, släpvagnar etc. utifrån tillverkarens rekommendation.

En komplett servicebok är ett bra försäljningsargument och höjer dessutom värdet på din bil!

Vi erbjuder även lånebil till ett självkostnadspris av 150 kr per dygn. Kostnad för bränsle tillkommer.

Originalservice

För ett ekonomiskt bilägande är det viktigt att sköta servicen enligt rekommendation, vänd dig till oss som auktoriserad verkstad och låt oss ta hand om service och reparationer på din Peugeot.

Ackrediterad bilverkstad

Vi är ackrediterade för att åtgärda 2:or från godkända besiktningsorgan och godkänna ombesiktning. Vår verksamhet kontrolleras årligen för att upprätthålla en hög kvalitét.

Att tänka på inför service

1) Lägg fram din servicebok i bilen
2) Bifoga ev. låshylsor till dina hjul
3) Lämna telefonnr där vi kan nå dig
4) Beskriv ditt fel eller problem utförligt
5) Glöm inte att boka ev. lånebil i god tid

ÖVRIGA TJÄNSTER

AC (klimatanläggning)

Vi är certifierade för AC-arbeten, vilket innebär att vi felsöker, reparerar, utför service samt hanterar försäkringsärenden kring detta. För endast 695:- gör vi en AC-test och du får också ett kostnadsförslag på eventuell reparation.

Strålkastarpolering

När dina strålkastare börjar få några år på nacken är de oftast repiga, slitna, matta och ger ett sämre ljus. Spara både miljö och pengar genom vår strålkastarrenovering.
Pris från endast 650 kr/st.

Hjulinställning

Om dina däck börjat slita snett eller du kört emot något (ex. en trottoarkant), kan dina hjul stå snett, vi kan då utföra en hjulinställning på din bil. Med vår moderna utrustning mäter vi upp och ställer in dina hjul för bästa komfort.

Bilglas

IVi arbetar med bilglas, dvs byte av ex. skadade vindrutor, lagning av stenskott och försäkringsärenden i samband med detta.

Vi reparerar även stenskott i rutor, detta ger dig en betydligt lägre självrisk (oftast runt 100-200 kronor) än vid byte av hela rutan.

Släckning av 2:or

Vi är ackrediterade via SWEDAC att åtgärda och "släcka" 2:or från godkända besiktningsorgan och kunden får därmed sin ombesiktning gjord via oss till ordinarie ombesiktningskostnad. 
Vår verksamhet kontrolleras årligen för att upprätthålla en hög kvalitét på våra arbeten.

Däckhotell

Förvara dina däck på vårt Däckhotell så slipper du allt krångel. Dina däck tvättas, lagras och är givetvis försäkrade hos oss - vi håller dessutom reda på när det börjar bli dags att byta ut dina däck mot nya, fräscha och säkrare däck.
Pris: 1.150:-/år - inkl. 2xbyte, tvätt & förvaring