SERVICETJÄNSTER

ALLT UNDER ETT TAK FÖR DIN BIL

Vi utför auktoriserad service av Peugeot och Mitsubishi. Vår personal är specialister på dessa bilar och utbildas kontinuerligt, vilket borgar för hög kvalitét på arbetet.

Självklart servar och reparerar vi även de flesta andra bilmärken och modeller på marknaden, även husbilar, släpvagnar etc. utifrån tillverkarens rekommendation.

En komplett servicebok är ett bra försäljningsargument och höjer dessutom värdet på din bil!

Vi erbjuder även lånebil till ett självkostnadspris av 150 kr per dygn. Kostnad för bränsle tillkommer.

AC (klimatanläggning)

Vi är certifierade för AC-arbeten och felsöker, reparerar, utför service samt hanterar försäkringsärenden kring detta. För endast 695:- gör vi en AC-test och du får ett kostnadsförslag på eventuell reparation.

Strålkastarpolering

När dina strålkastare börjar få några år på nacken är de oftast repiga, slitna, matta och ger ett sämre ljus. Spara både miljö och pengar genom vår strålkastarrenovering.
Pris från endast 650 kr/st.

Hjulinställning

Om dina däck börjat slita snett eller du kört emot något (ex. en trottoarkant), kan dina hjul stå snett, vi kan då utföra en hjulinställning på din bil. Med vår moderna utrustning mäter vi upp och ställer in dina hjul för bästa komfort.

Bilglas

Vi arbetar med bilglas, byte av trasig vindruta, lagning av stenskott och försäkringsärenden i samband med detta. Vi reparerar även stenskott i rutor, detta ger dig en betydligt lägre självrisk (oftast runt 100-200 kr) än vid byte av rutan.

Släckning av 2:or

Vi är ackrediterade av SWEDAC att åtgärda och "släcka" 2:or från godkända besiktningsorgan och kunden får därmed sin ombesiktning gjord direkt via oss. Vår verksamhet kontrolleras också årligen för att upprätthålla en hög kvalitét.

Däckhotell

Förvara dina däck på vårt Däckhotell så slipper du allt krångel. Dina däck tvättas, lagras och är försäkrade - vi håller dessutom reda på när det börjar bli dags att byta ut dem. Pris: 1.300:-/år - inklusive 2 st. byten, tvätt & förvaring.

Originalservice


För ett ekonomiskt bilägande är det viktigt att sköta servicen enligt rekommendation, vänd dig till oss som auktoriserad verkstad och låt oss ta hand om service och reparationer på din Peugeot.

Ackrediterad bilverkstad


Vi är ackrediterade för att åtgärda 2:or från godkända besiktningsorgan och godkänna ombesiktning. Vår verksamhet kontrolleras årligen för att upprätthålla en hög kvalitét.

Att tänka på inför service


1) Lägg fram din servicebok i bilen
2) Bifoga ev. låshylsor till dina hjul
3) Lämna telefonnr där vi kan nå dig
4) Beskriv ditt fel/problem utförligt
5) Glöm inte att boka ev. lånebil