PEUGEOT TRANSPORTBILAR

FRÅN PROFFS TILL PROFFS - UPPTÄCK VÅRA
TRANSPORTBILAR PARTNER, EXPERT OCH BOXERMed ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag. Alla våra modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill ha din transportbil. Allt för att du ska kunna fokusera på det som du är bäst på i din profession.

Vi erbjuder ett komplett produktsortiment från instegsmodellerna ”InBusiness” till de fullutrustade ”Pro+” modellerna. Oavsett förutsättningar eller behov kan du vara säker på att du aldrig behöver tumma på kvalitén med Peugeot transportbilar. Vi har en bil för alla kunder och ändamål.

VÄLJ TRANSPORTBIL

Alla våra modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill ha din transportbil. Allt för att du ska kunna fokusera på det som du är bäst på i din profession. Läs mer om våra modeller Partner, Expert och Boxer.

KAMPANJER

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag. Läs mer om våra aktuella transportbilskampanjer här.

PEUGEOT 4X4

Tuff terräng, snö och is eller vägar med svår framkomlighet ska inte behöva stoppa dig från att göra ditt jobb. Därför har Peugeot tillsammans med Dangel tagit fram fyrhjulsdrift till Peugeots transportbilar.