VÅRA TJÄNSTER

AC (KLIMATANLÄGGNING)

Vi är certifierade för AC-arbeten, vilket innebär att vi felsöker, reparerar och utför AC-service på de flesta fordon. Vi hanterar också försäkringsärenden kring detta.

För endast 695:- gör vi en AC-test och du får också ett kostnadsförslag på ev. reparation.

STRÅLKASTARPOLERING

När dina strålkastare börjar få några år på nacken är de oftast repiga, slitna, matta och ger ett sämre ljus. Spara både miljö och pengar genom vår strålkastarrenovering.

Pris från endast 650 kr/st.


HJULINSTÄLLNING

Om dina däck börjat slita snett eller du kört emot något (ex. en trottoarkant), kan dina hjul stå snett, vi kan då hjälpa dig med en hjulinställning på din bil.

Med vår moderna utrustning mäter vi upp och ställer in dina hjul för bästa komfort.

BILGLAS

Vi arbetar med bilglas, dvs byte av ex. skadade vindrutor, lagning av stenskott och försäkringsärenden i samband med detta.

Vi reparerar även stenskott i rutor, detta ger dig en betydligt lägre självrisk (oftast runt 100-200 kronor) än vid byte av hela rutan.

SLÄCKNING AV 2:OR

Vi är ackrediterade via SWEDAC att åtgärda och "släcka" 2:or från godkända besiktningsorgan och kunden får därmed sin ombesiktning gjord via oss till ordinarie ombesiktningskostnad.

Vår verksamhet kontrolleras årligen för att upprätthålla en hög kvalitét på våra arbeten.

DÄCKHOTELL

Förvara dina däck på vårt Däckhotell så slipper du allt krångel. Dina däck tvättas, lagras och är givetvis försäkrade hos oss - vi håller dessutom reda på när det börjar bli dags att byta ut dina däck mot nya, fräscha och säkrare däck.

Pris: 1.150:-/år - allt ingår