PEUGEOT ORIGINALSERVICE

PRISVÄRD ORIGINALSERVICE FÖR DIN  PEUGEOT!

Service 3+

När nybilsgarantin på din bil är på väg att ta slut är det lätt att känna oro. Detta vill vi undvika, för din trygghet och komfort är av högsta prioritet för oss. Därför har vi underlättat för dig som lojal Peugeotkund när det är dags för service. Service 3+ är en tjänst för din bil äldre än tre år som ger originalservice hos auktoriserade Peugeotverkstäder. Med tjänsten ingår 1 års Europatäckande vägassistans från det datum du utför din service. På så vis kan du luta dig tillbaka och känna trygghet när din bil är 3+ år. Service 3+, garanterat maxpris basservice 2 798 kr, innehåller:
 • Årlig originalservice hos en auktoriserad Peugeotverkstad
 • Europatäckande vägassistans
 • Peugeot originaldelar av hög kvalitet
 • Arbetet utfört av specialutbildade Peugeotmekaniker
 • Rätt expertis för både reservdelar och programvaror

 Vi är helt enkelt bäst på Peugeot, men det betyder inte att vi är dyrast. Hos våra auktoriserade verkstäder får du rätt expertis, prisgaranti och givetvis Peugeot originaldelar av hög kvalitet. Allt för att du och din bil ska få bästa möjliga service - hela vägen.

Service 5+

Service 5+ är en service för din bil som är 5 år eller äldre. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov. Våra utbildade tekniker kontrollerar och går igenom din Peugeot och vi använder oss alltid av Peugeot originaldelar och du får alltid rätt stämpel i din servicebok. Gör en Service 5+ och underhåll din bil som om den vore ny. Detta ökar bilens andrahandsvärde och förebygger framtida reparationer.

Service 5+ ger dig en rad fördelar i fråga om bättre ekonomi, större trygghet och bättre andrahandsvärde. Garanterat max pris 1.998* kronor för en kontroll av din bil. Då ingår byte av olja samt oljefilter. Det ger dig följande fördelar:

 • Bättre ekonomi – Vi utför en grundlig kontroll av din bil för eventuella reparationer, vilket innebär färre oförutsedda utgifter.
 • Större trygghet och kvalitet – Din Peugeot hanteras på ett professionellt sätt av Peugeot-mekaniker med hög kompetens och som använder specialverktyg och original reservdelar.
 • Servicehäftet förses med stämpel av auktoriserad Peugeot-verkstad – Vi garanterar att den utförda servicen har skett enligt Peugeots föreskrifter.

Peugeot 10+

En trogen bil som nått en ålder på 10 år eller äldre förtjänar att bli underhållen och servad precis som om den vore ny. Inte bara ökar detta livslängden på din bil, det förebygger också framtida reparationsbehov. Därför erbjuder vi Peugeot 10+ där våra erfarna Peugeottekniker utför den viktiga oljeservicen och gör en grundlig genomgång av viktiga kontrollpunkter i enighet med bilprovningens protokoll. Givetvis kan du lita på att vi enbart använder godkända högkvalitativa oljor och Peugeot originalreservdelar, tillverkade och godkända för just din bil. Peugeot 10+ kostar från 1.298 kr och innehåller:

 • Oljeservice
 • Fri förbesiktning
 • Peugeot originaldelar
 • Auktoriserad stämpel i serviceboken